Zašto oglašavati na trajektima

Jer targetiramo ciljanu skupinu na prostoru koje je svojevrsno “usko grlo“ u prometovanju prema otočkim destinacijama

Jedinstvena je prilika biti jedan od prvih koji se oglašavaju na trajektnim linijama. Brojka od 5 000 000 putnika samo u ljetnom periodu dovoljna je brojka koja je bi morala biti presudna za Vašu odluku o oglašavanju. Mali obrtnici i poduzetnici koji posluju na otočkom/kontinentalnom prostoru a čija ciljna skupina koristi trajektne usluge svijesni su kako je izrazito bitno biti prezentiran gostima i putnicima koji dolaze na otok ili sa njega odlaze već na samom trajektu. Turistička sezona svake godine raste po broju turista – ali raste i po broju Vaše konkurencije i zato je izrazito bitno da se istaknete pred njima već na trajektu.

Jer je prosječno vrijeme plovidbe 1:15 min

Neki trajekti plove duže neki kraće – međutim, svi plove dovoljno dugo da se vaš oglas usadi u sjećanje gosta koji posjećuje otok. Zanimljivo je da će se svaki kupac Vašeg proizvoda ili usluge prije odlučiti na kupnju Vaših proizvoda ako je za Vas već čuo/vidio.

Jer u ponudi imamo čak 10 trajektnih linija sa izuzetno frekventnom posjećenosti

Što je isključivo Važno za Vaš brand-awareness. Ukoliko ste veliki oglašivač ili marketinška agencija koja traži nove i inovativne oblike – mi smo pravi medij za Vas! Oglase je moguće prikazivati i do 30 sekundi – a ukoliko je Vaš TV oglas već produciran – on se može prikazivati i kod nas!  Konzum, Vip, Jadransko-osiguranje, Lavazza samo su neki od jakih brandova koji su već prepoznali potencijal oglašavanja na našem mediju – učinit to i Vi !